Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

ДТП на трасі Київ - Чоп: одна людина загинула

6 листопада о 14:20 год. на трасі Київ - Чоп між селами Козьова-Коростів Сколівського району сталося зіткнення легкового автомобіля "Део Ланос" (під керуванням жителя м. Хуст Закарпатської області, 1980 року народження) та вантажного автомобіля "Вольво" (під керуванням жителя с.Руські-Геївці Ужгородського району Закарпатської області, 1957 року народження). Внаслідок ДТП 1 особа (водій автомобіля "Део Ланос", який рухався в бік м. Ужгород) від отриманих травм помер на місці події. Про це повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Дві пасажирки "Део Ланоса" отримали травми та були доправлені  до Сколівської центральної районної лікарні:  1984 року народження жителька м. Хуста Закарпатської області госпіталізована до реанімаційного відділення. Стан на 06:00 7 листопада її стан важкий; 1983 року народження жителька м. Хуста Закарпатської області госпіталізовано до хірургічного відділення. Стан на 06:00 7 листопада її стан середньої важкості.

Незадовільні дорожні умови, що могли стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Причини події - з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ