Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

ДТП на трасі «Львів-Краковець»: рятувальники деблокували водія авто

У неділю, 21 травня, у с. Рулево Яворівського району на трасі «Львів-Краковець» трапилася дорожньо-транспортна пригода. Одного із потерпілих довелося деблокувати.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Львівській області.

Інцидент трапився  21 травня близько 19:30. Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення автомобілів «Renault Megane», яким керував 30-річний житель одного з сіл Яворівського району, та «Porsche Cayenne» під керуванням 54-річної киянки.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався водій «Renault Megane», якого у важкому стані госпіталізували в Новояворівську районну лікарню.

"Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою спецобладнання проводились роботи по деблокуванню потерпілого з автомобіля та транспортуванню до карети швидкої медичної допомоги. Також було відключенню акумуляторні батареї у двох автомобілях", - зазначають рятувальники.

За фактом слідчі Яворівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ