Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

ДТП у Харкові: ховають вдову і доньку загиблого в АТО

На Харківщині сьогодні проходять похорони вдови та доньки загиблого раніше учасника АТО. Про це повідомив 5 канал.

"Із вдовою та донькою загиблого АТОвця прощаються на Харківщині. Вони стали жертвами кривавої ДТП, яка сталась цієї середи, 18 жовтня. Алла та Анастасія Сокол виявились дружиною та падчіркою Володимира Янчука – військовослужбовця 93-ї бригади, який загинув у серпні 2014 року через тяжкі травми, отримані на передовій", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що сім'ї загиблих і потерпілі в ДТП в Харкові отримають по 20 тис. грн допомоги.

З іще однією жертвою Олександром Євтєєвим прощаються на Сумщині. Його дружина та сестра дружини досі у тяжкому стані в одній із лікарень Харкова.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus під керуванням жінки-водія 1997 року народження Олени Зайцевої, проїжджаючи на заборонний сигнал світлофора, на великій швидкості врізався в автомобіль Volkswagen Touareg. Від отриманого удару автомобіль Lexus викинуло на тротуар вулиці Сумської, де у цей момент перебували десятки пішоходів. Водії обох автомобілів живі, їх повезли на огляд на предмет наявності алкогольного або наркотичного сп'яніння. Унаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 госпіталізовані.

Звинувачення стверджує, що Зайцева перебувала під дією опіатів. Згідно з даними захисту, підозрювана приймала заспокійливі препарати.

Раніше народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко повідомляв, що Зайцева на своєму Lexus брала участь у перегонах містом.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ