Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

ДУС оголосило повторний конкурс на посаду гендиректора "Мистецького арсеналу"

Державне управління справами оголосило повторний конкурс на посаду гендиректора "Мистецького арсеналу". Документи приймаються упродовж 30 календарних днів.

Про це інформує Суспільне.

Посада гендиректора "Мистецького арсеналу" передбачає укладення строкового трудового договору (контракту) з посадовим окладом 66 709 гривень.

Претендент або претендентка мають відповідати таким кваліфікаційним вимогам до посади: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою, досвід роботи на керівних посадах в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях усіх форм власності не менше трьох років, здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Документи приймаються упродовж 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу. Строк проведення конкурсу – не більше 2-х місяців з дня оголошення.

Як йдеться в повідомленні на сайті ДУС, повторний конкурс проводиться конкурсною комісією, персональний склад якої затверджено згідно з вимогами Закону України "Про культуру" відповідним розпорядженням керівника Державного управління справами.

Нагадаємо, що вчора ініціативна група "Першого грудня" та Виконавча Рада Українського ПЕН зробили заяву, в якій вони вимагають створити нову конкурсну комісію на виборах в "Мистецькому арсеналі", а також провести новий конкурс за процедурою, яка відповідає принципам прозорості, доброчесності та фаховості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ