Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

51 особа загинула в ДТП на Львівщині з початку цього року

За 7 місяців цього року на території Львівської області трапилося 288 ДТП за участю пішоходів. З них 263 аварії з постраждалими в яких загинуло 51 особа і травмувалося 233 людини.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Вчора, пізно увечері на Винниківському мості, що пролягає на трасі Київ-Чоп автомобіль Skoda Rооmster здійснив наїзд на 67-річного чоловіка. Медики проводили реанімаційні дії, однак врятувати пішохода не вдалося.

Ще одна аварія трапилася сьогодні близько 7-ї години на вулиці Замарстинівська. Там на 60-річну львів'янку здійснили наїзд одразу два транспортні засоби: Nissan Pathfinder та Mercedes-Benz Sprinter. Від отриманих травм вона загинула на місці події.

Обставини обох аварій встановлюватимуть слідчі.

Патрульні Львівської області закликають усіх учасників дорожнього руху до суворого дотримання правил.

За 7 місяців цього року на території Львівської області трапилося 288 ДТП за участю пішоходів. З них 263 аварії з постраждалимив яких загинуло 51 особа і травмувалося 233 людини.

Якщо взяти детальніше, то:

  • Через порушення правил проїзду пішохідних переходів сталося за 7 місяців усього 47 аварій. Відповідно, 40 з них із потерпілими, в яких 3 людей загинуло, 38 травмовано.
  • Через перехід у невстановленому місці сталося 24 аварії, з них 23 з постраждалими, у яких загинуло 6 осіб і 18 травмовано.
  • Через не виконання пішоходами вимог сигналів регулювання сталося 2 ДТП з постраждалими із 2 травмованими.
  • Через неочікуваний вихід на проїзну частину пішоходами сталося 9 аварій, 8 з них із потерпілими. Внаслідок цього 2 осіб загинуло, 7 травмовано.
  • Через те, що пішохід був в нетверезому стані сталася 1 аварія в якій він і загинув.

Порядок на дорозі починається з кожного! Збережи життя — дотримуйся правил!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ