Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Дванадцять тис. пачок сигарет вилучили з підпільного цеху

В ході обшуку в межах провадження щодо підпільного виробництва контрафактних тютюнових виробів з метою їх подальшого збуту вилучили понад 12 тис. пачок сигарет. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Група із семи людей, особи яких вже ідентифіковані, організувала на території села Чорнявка Новоселицького району Чернівецької області підпільне виробництво контрафактних тютюнових виробів з метою їх подальшого збуту.

В ході проведення досудового розслідування отримано 27 ухвал суду на проведення обшуків як за місцем виробництва контрафактних тютюнових виробів, так і за місцем проживання фігурантів, їх транспортних засобів та місць зберігання виготовленої продукції.

В ході обшуку приміщення, де здійснювалось виробництво контрафактної продукції, виявлено та вилучається: лінія для виготовлення тютюнових виробів, 25 ящиків (12 500 пачок) контрафактних сигарет марки «Astru» (виробник Молдова), пусті пачки для сигарет, тютюн та папір для їх виготовлення.

На даний час обшуки у кримінальному провадженні тривають.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчими Головного управління Нацполіції у Львівській області у супроводі працівників Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом придбання та зберігання з метою збуту марок акцизного податку, а також незаконного виготовлення з метою збуту підакцизних товарів, за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 199, ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ