Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Двоє гравців "Руху" потрапили до збірної туру

Інтернет-портал «Sportarena» традиційно після кожного туру Першої ліги України формує символічну збірну тижня. На цей раз знову двоє гравців «Руху» опинилися серед найкращих.

Півзахисник «жовто-чорних» Ростислав Русин провів яскравий та активний поєдинок проти «Волині». У першому таймі хавбек за рахунок індивідуальних дій кілька разів створював загрозу воротам Віталія Неділька. Обіграти своїх опонентів один в один для Ростислава взагалі не було проблемою. А забитий гол «Руху» також відбувся за участі Русина. Атакуючий півзахисник пробив по воротах гостей, після чого м’яч влучив в стійку а на добиванні найпроворнішим виявися форвард Даниїл Кондраков.

Нападник Кондраков також по праву опинився у збірній 2-го туру Першої ліги України. І хоча форвард розпочав галицько-волинське дербі з лави запасних його вихід на поле на 65-ій хвилині суттєво підсилив гру «жовто-чорних». У Даниїла було щонайменше три небезпечні моменти, один з яких нападник реалізував і тим самим відновив паритет у протистоянні.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ