Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Двоє «карпатівців» не зіграють з «Волинню» через дискваліфікації

У неділю, в Луцьку, о 14:00 розпочнеться черговий поєдинок Прем’єр-ліги між місцевою «Волинню» та львівськими «Карпатами».

Обидві команди матимуть кадрові втрати перед грою. Так, наставник лучан Віталій Кварцяний не зможе розраховувати на центрального оборонця Андрія Шабанова, який був вилучений з поля у матчі проти київського «Динамо». Окрім Шабанова, «Волинь» може недорахуватися ще кількох виконавців, у яких проблеми зі здоров’ям.

Схожого характеру клопоти є і в «Карпат». Так, пропустить цей матч Андрій Гітченко, якого було дискваліфіковано на два матчі після вилучення у Запоріжжі. Не поїде до Луцька і Гегам Кадимян, який отримав четверту жовту картку в чемпіонаті (дві з них у якості гравця «Олімпіка»). Також під великим питанням участь в дербі Павла Ксьонза – як розповідав старший тренер «зелено-білих» Володимир Безуб’як, наразі вінгер тренується індивідуально і чи зіграє в Луцьку невідомо.

Попри це, зможе вийти на поле Денис Мірошніченко, термін дискваліфікації якого завершився, а також Денис Кожанов, який тренується у загальній групі.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ