Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Динамо - Славія: букмекери дали прогноз на гру Ліги чемпіонів УЄФА

У вівторок, 14 серпня, футболісти київського "Динамо" проведуть домашній матч Ліги чемпіонів проти чеської "Славії". Перша гра у Празі завершилася з рахунком 1:1.Букмекери у другому поєдинку вважають явним фаворитом український клуб, повідомив Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill перемогу "Динамо" оцінює коефіцієнтом 1,85, нічию - 3,40, успіх "Славії" - 4,40.

УЄФА призначив суддів на цю зустріч. На грі працюватиме польська бригада. Головний арбітр - Даніель Стефанський, лайнсмени - Марцин Бонек та Давид Голіс, четвертий рефері - Збігнєв Добринін.

Нагадаємо, що у празькому поєдинку підопічні Олександра Хацкевича втратили перемогу на 90+5 хвилині, пропустивши м'яч з пренальті від Йозефа Гушбауера. В украинській команді незадовго до цього (82-а хвилина) відзначився Беньямін Вербич.

Після цього поєдинку "Славія" провела матч чемпіонату Чехії і в гостях обіграла клуб "Млада Болеслав" - 1: 0. Гол в активі форварда Мілана Шкоди (34-я хвилина). Пражани з 12-ма очками (разом з "Вікторією" з Пльзені) очолюють турнірну таблицю чемпіонату Чехії.

За роки виступів у єврокубках "Динамо", зігравши внічию у першому матчі плей-офф в гостях, проходило до наступного раунду в 10-ти випадках з 12-ти. Чеські команди динамівці вдома перемагали в чотирьох випадках з 5-ти.

У разі успіху в поєдинку зі "Славією" вице чемпіони України зіграють із переможцем протистояння "Стандард" (Бельгія) - "Аякс" (Голландія). Перша зустріч у Льєжі завершилася з рахунком 2:2, причому бельгійці поступалися 0:2 і зрівняли рахунок також з пенальті на 90+4 хвилині.

Нагадаємо, поєдинок "Динамо" - "Славія" пройде у вівторок на київському НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 19.30. У прямому ефірі зустріч покаже телеканал "2+2".

Укрінформ 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ