Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Динамо" і "Шахтар" зіграли у безгольову нічию

22 жовтня київське "Динамо" приймало на своєму полі донецький "Шахтар" у центральному поєдинку 13-го туру української Прем'єр-ліги.

"Шахтар" почав матч першим номером, однак моментів було Мінім у обох команд. Вже на 22-й хвилині через травму поле покинув лідер "гірників" Бернард. Єдиний шанс до перерви був у донеччан, коли в контратаці Марлос змістився в центр і відкинув м'яч під удар Тайсону, але той пробив в руки Ковалю.

На старті другого тайму Хацкевич ризикнув і випустив на поле другого форварда Мораєса, в результаті чого господарі поля почали значно активніше атакувати. На 59-й хвилині динамівці могли відкривати рахунок: Морозюк на фланзі скинув м'яч назад на Корзуна, той в дотик подав на Мораєса, удар головою якого відбив П'ятов. Другий удар нападника, після подачі Кендзьори, був вже не настільки небезпечний. На повторі було видно, що захисник "гірників" Бутко зіграв рукою, але арбітр не поставив пенальті.

Чим ближче був фінальний свисток, тим рідше у "Шахтаря" щось виходило в атаці, тоді як футболісти "Динамо" намагалися йти вперед, але чогось постійно не вистачало. У підсумку на табло була зафіксована нульова нічия.

"Шахтар" зберіг відрив від "Динамо" у сім очок.

"Динамо" - "Шахтар" - 0:0

"Динамо": Коваль, Кендзьора, Хачеріді, Кадар, Піваріч, Морозюк (Бєсєдін, 76), Корзун, Буяльський (Мораєс, 56), Гонсалес, Гармаш, Мбокані

"Шахтар": П'ятов, Бутко, Ордець, Ракицький, Іcмаїлі, Фред, Степаненко, Марлос (Алан Патрік, 85), Тайсон, Бернард (Дентіньо, 22), Феррейра

Попередження: Мбокані, Гонсалес, Хачеріді - Тайсон

DT.UA
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ