Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Динамо" перемагає "Львів" завдяки замінам у перерві

Львів'яни були дуже близькими до нічиєї.

На гру підопічні Георгія Цецадзе вийшли з великим акцентом на роботу в обороні. Яскравим прикладом цього є центрбек Сергій Борзенко, який в цьому матчі діяв в центрі поля, не даючи киянам розвивати атаки.

Перший тайм видався бідним на моменти та змістовну гру та безгольовим. Мірча Луческу відреагував на це одразу чотирма замінами у перерві: на другий тайм на полі з'явилися Шапаренко, Циганков, Буяльський та Сидорчук. Вже за дві хвилини господарі заробили пенальті, яке реалізував Циганков. Моментів у "Львова" було небагато, але зрівняти рахунок львів'яни змогли: Челіч після подачі пробив головою. Бущан удар парирував, але сам хорват і зіграв на підборі, заштовхавши м'яч у ворота.

Останні десять хвилин видалися надемоційними: спочатку попередження за словесну перепалку отримали тренерські штаби обох команд, а за декілька хвилин "Львів" залишився у меншості, другу жовту отримав французький оборонець Міхобі. 

Вирішальний гол теж на рахунку гравця, який з'явився на полі у другому таймі. Шапаренко забрав право на пробиття штрафного удару та реалізував його. Вдруге відігратися муніципалам не вдалося, перемога "Динамо", яке у компенсований час забило втретє: Супряга з кількох метрів розстріляв ворота Літовченка.

"Динамо" - "Львів" 3:1 (0:0)

Голи: Циганков, 49 (з пен.), Шапаренко, 87, Супряга, 90+4 - Челіч, 62.

Вилучення: Міхобі, 83 (друге попередження).

Нагадамо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, "Рух" завтра проведе перший домашній матч в УПЛ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ