Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Директора компанії викрили на привласненні понад 6 млн грн державних коштів

Директора приватної фірми викрили у привласненні понад 6 млн гривень державних коштів, виділених на закупівлю медичного обладнання. Наразі йому оголошено про підозру. Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва, передає УНН.

"За процесуального керівництва прокуратури міста Києва слідчим СУ ГУ НП у м. Києві оголошено підозру директору ТОВ "Інмед Україна" за фактом привласнення бюджетних коштів у особливо великих розмірах", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, директор підприємства, яке є постачальником медичного обладнання, при реалізації інтервенційних ангіографічних систем необґрунтовано завищив націнку на цей товар. Тим самим він спричинив державі збитки на суму понад 6 млн гривень.

Крім того, під час проведених у приміщеннях товариства обшуків вилучено оригінали фінансово-господарських документів щодо придбання та реалізації медичного обладнання.

Директору ТОВ "Інмед Україна" повідомили про підозру за ч. 5 ст.191 КК України, а також вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ