Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Дитяча дорадча рада запрошує на захід "Кіно.Мотивація.Друзі"

Дитяча дорадча рада запрошує усіх охочих на захід "Кіно.Мотивація.Друзі", який відбудеться 31 липня з 12.00 до 18.00 год у LvivOpenLab (просп. Червоної Калини, 58). Кількість учасників – 20. Про це повідомили в управлінні "Служба у справах дітей" ЛМР.

Метою події є познайомити учасників з таким видом мистецтва, як фотографія: розповісти про цікавинки, показати, як правильно фотографувати. Також учасники зможуть знайти нових друзів, обмінятися мотивацією та джерелами натхнення з іншими, а також разом подивитися тематичний фільм.

На захід запрошують зацікавлених у фотографії та оформленні свого Instagram.

Спікерами виступлять Дмитро Богданов – фотограф та оператор, підліток, який розповість про тонкощі зйомки на телефон та лайфхаки для крутих фото в Instagram. Також Юрій Семашко – професійний фотограф та журналіст, який розкаже про роботу з професійним фотоапаратом та як використовувати світло для кращого вигляду на фото.

У зв’язку із запровадженням в Україні обмежувальних заходів з метою запобігання розповсюдження захворюваності на COVID-19, організатори просять мати засоби індивідуального захисту (респіратори або захисні маски).

Через карантинні умови кількість учасників обмежена, тому учасникам надійде підтвердження на електрону скриньку.

Посилання на реєстрацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ