Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Дитина, чиє тіло знайшли в будинку у Львові, померла ще у грудні

У Львові правоохоронці встановили обставини смерті немовляти, тіло якого виявили у під'їзді багатоповерхівки, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Дівчинка народилась недоношеною та з патологією і померла у лікарні.

Нагадаємо, що тіло немовляти близько дев'ятої ранку 16 лютого виявили на сходовій клітці тринадцятого поверху мешканці одного з будинків по вулиці Гетьмана Мазепи у Львові.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що дитина (дівчинка) народилась на початку грудня у одній з львівських лікарень.

"Дитинка була недоношеною та з патологією і померла у лікарні невдовзі після народження. Тіло немовляти, з дотриманням усіх формальностей і процедур, передбачених у таких випадках, було передане матері для захоронення. Проте мати дитину не поховала, оскільки, за її словами, не мала на це коштів, тому залишила немовля у коробці на сходовій клітці багатоповерхівки",- розповів начальник Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Богданов.

Особу матері поліцейські встановили - це 37-річна двічі судима львів'янка, матір ще сімох дітей.

Наразі проводяться слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ