Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Експерти переглянули шанси Шахтаря у Лізі чемпіонів

Букмекерські контори України суттєво підвищили шанси «гірників» продовжити виступи у найпрестижнішому клубному турнірі Європи.

Шахтар продовжує боротьбу за вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. Шанси «гірників» здобути путівку у наступний етап турніру підвищились після того, як команда Маріно Пушича сенсаційно перемогла Барселону з мінімальним рахунком і повторно обіграла бельгійський Антверпен у Гамбурзі.

Таким чином, після п’яти зіграних турів Шахтар претендує на другу сходинку групи, маючи однакову кількість очок з Порту, з яким «гірники» зіграють у заключному турі. Букмекерські контори України від https://sport-express.ua/bookmaker вважають, що у донецького клубу достатньо шансів, щоб здійснити ще одну сенсацію і вийти у плей-офф змагань – для цього команді Пушича необхідно перемогти суперника у Португалії.

На даний момент вірогідність перемоги Шахтаря на стадіоні «Драгау» оцінюється коефіцієнтом 5,00, що складає приблизно 20% вірогідності. Порту, який у останньому турі поступився на виїзді Барселоні, іде фаворитом матчу с коефіцієнтом на перемогу 1,60, а нічийний результат оцінюється експертами з БК Фавбет с кф. 4,40. Нагадаємо, що у стартовому турі групового раунду Ліги чемпіонів Шахтар поступився Порту з рахунком 1:3.

При цьому, футболісти Шахтаря вже гарантували собі третє місце групи, яке надає право зіграти на стадії 1/16 фіналу Ліги Європи. У цій боротьбі «гірники» вже точно обійшли бельгійський Антверпен, який програв усі чотири поєдинки квартету.

Зазначимо, що заключний матч групової стадії Ліги чемпіонів між Порту і Шахтарем відбудеться 13 грудня 2023 году у Португалії на стадіоні «Драгау». Також відмітимо, що з 2011 року «гірники» п’ять разів зустрічались з Порту у Лізі чемпіонів, але жодного разу не здобували перемог – три поразки і дві нічиї.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ