Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Екстренер "Карпат" покинув хорватський гранд

Ігор Йовічевіч не пропрацював у загребському "Динамо" і трьох місяців.
metallist.ua

На чолі загребського "Динамо" Ігор Йовічевіч провів 7 поєдинків у яких здобув 3 перемоги. Покинув свій пост наставник після поразки від "Рієки" з рахунком 0:2 у останньому турі чемпіонату. Попри це, динамівці з Ігорем Йовічевічем встигли достроково оформити чемпіонство. Офіційному сайту клубу цю відставку прокоментували як Ігор Йовічевіч, так і спортивний директор клубу Зоран Маміч

"Ми шкодуємо через таке швидке розставання, але ми повинні проявити відповідальність у ці важкі часи. Від імені клубу я дякую Ігору за чудові результати, яких він досягнув з нашою юнацькою командою. Двері Динамо завжди будуть відкриті для нього", – сказав спортивний директор клубу Зоран Маміч.

Рішення про відставку підтвердив і сам Йовічевіч: "У мене були найкращі наміри, але футбол такий. Я дякую клубу за довіру, за прекрасні роки у футбольній школі і за можливість, яку вони дали мені у першій команді. Я завжди буду людиною Динамо і вважаю, що це просто розставання, а не прощання з улюбленим клубом".

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, справу "Карпат" щодо виключення з УПЛ передали у контрольно-дисциплінарний комітет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ