Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Екстренер "Львова" розповів про тиск щодо трансферів та підбору гравців

Жилмар, який очолював "Львів" у 2018 році, назвав винних у провальних трансферах команди.

Екстренер львів'ян розповів як відбувалися трансфери у ФК "Львів", повідомляє SportArena.

"У Львів привезли 12 бразильців, а з них 3-4 взагалі ніколи не грали в професіональний футбол. Я раніше працював скаутом в Греції, я почав шукати їх, дивлюся прізвища, а вони ніколи не грали в футбол. Звичайно, були у нас Бруно, Тейлор, Мартан, які дуже хорошими футболістами. Але ж я головний тренер, я не можу брати гравців, які не знають, що таке футбол.

Це агенти їх привозили. А клуб вівся на це. Але я пояснював, що агенти не можуть визначити, де буде грати футболіст – праворуч, ліворуч або в центрі. Тренер сам повинен дивитися, хто йому підходить, на яку позицію, а не привезли гравців і з них вибирай.

З Батістою і Олексієм Боровиковим ми не розуміли один одного. Особливо з Батістою. Він дуже хотів, щоб ці бразильці, які незрозуміло звідки, грали у складі. І я не знаю, чому він цього хотів. Запитайте у нього. Він мені говорив: "Жилмар, слабкий, не слабкий, треба поставити". І не пояснював. А я ж тренер, відповідаю за результат, як я можу ставити не готових футболістів. Плюс Батіста постійно заважав мені на тренуваннях", – зізнався Жилмар.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, учасник Першої ліги готовий йти до суду, якщо чемпіонат не дограють.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ