Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Етнофестиваль гостинності: творчі колективи Львівщини презентують свою творчість у районах

Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
Фото ЛОДА
1/4
З 12 травня по 24 листопада в області втретє стартує «Етнофестиваль гостинності», де кращі аматорські колективи презентуватимуть мистецьку програму, виставку та презентацію свого району. Про це повідомила сьогодні прес-служба Львівської ОДА.

«Найкращі колективи районів із унікальними мистецькими програмами презентуватимуть оригінальні традиції, виставки та сучасні мистецькі здобутки своїх районів. Фестиваль покликаний популяризувати українську музику, поезію, традиції українського мистецтва», - наголосила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації Мирослави Туркало.

У мистецьких програмах - виконання танцювальних номерів, читання віршів та гуморесок, патріотичні пісні, хорові та сольні виступи, а також інструментальна музика.

Зазначимо, фестиваль проводять задля відродження, збереження і розвитку національної культури, знайомства з кращими районними солістами та ансамблями, встановлення творчих контактів між учасниками, обміну досвідом роботи, створення умов для підтримки та розвитку дитячої і юнацької творчості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ