Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Федерація футболу Львівщини хоче взяти стадіон «Торпедо» в довготривалу оренду

Федерація футболу Львівської області спільно з міською владою та небайдужими львів’янами хоче вдихнути нове життя у стадіон на вулиці Золотій.

На Львівщині й у місті Лева чимало різноманітних футбольних колективів. Буває, що не всі мають де відточувати спортивну майстерність, адже багато стадіонів із часом занепадають. Федерація футболу Львівської області разом із Львівською міською радою роблять перший крок, аби виправити цю прикру тенденцію, запланувавши відновлення арени «Торпедо», що постала у 30-их роках минулого століття. Тут відбувалося становлення визначних футболістів, зокрема, Володимира Єзерського та Романа Лаби. А зараз на стадіоні тренуються вихованці львівських «Вікторії-Покрови» та СДЮШОР-4.

У суботу, 19-го травня, об 11:00 розпочнеться толока, під час якої планують привести арену до ладу. Акція проходить під гаслом: «Прийди! Доведи, що «Торпедо» потрібен громаді!». Після цього о 14:00 відбудеться футбольний турнір серед 12-ти дитячих команд 2006-2007 років народження «Кубок відродження «Торпедо». До слова, перший заступник голови Федерації футболу Львівської області Ярослав Грисьо в ефірі телепрограми «Реальний футбол» зазначив, що обласна федерація хоче взяти «Торпедо» в довготривалу оренду, постелити на ньому штучний газон і відновити трибуни, щоби тут могли грати дитячі та аматорські футбольні колективи.

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ