Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Війна з Росією

Фестиваль Faine Misto-2023 вперше проведуть у Львові

28-30 липня Файні Люди знову зберуться разом у Львові на території !FESTrepublic у межах благодійного фестивалю Faine Misto 2023, аби розказати світу власні історії, які варто почути.

Про це йдеться на сторінці заходу. 

"Фестиваль Faine Misto 2023 — це продовження того, чим наша команда займається від початку повномасштабного вторгнення, адже головна ціль фестивалю — закумулювати якомога більше коштів для підтримки бригади НГУ Азов, якій команда фестивалю допомагає з матеріальним забезпеченням від початку повномасштабного вторгнення", — розповідають організатори. 

Бійці бригади Азов під час фестивалю також матимуть окрему локацію, де розповідатимуть свої історії та спілкуватимуться з гостями. Серед запрошених виконавців будуть ті, які зараз служать, – розповів на брифінгу в Медіацентрі Україна-Львів співорганізатор фестивалю Максим Черкашин.

Фото: Медіацентр Україна

На фестивалі буде кілька локацій, зокрема на території !FESTrepublic та в парку “Знесіння”. Дитячі зони будуть безплатними. 

“Буде окрема локація від бригади “Азов”, де вони розкажуть, покажуть і пояснять, що таке співпраця з Faine Misto. Також зараз ведемо переговори, щоб ті з виконавців, з якими ми співпрацювали раніше і які зараз служать – щоб їх відпустили для участі в наших заходах, щоб люди змогли почути їх історії; щоб могли щось своє переосмислити й зробити певне перезавантаження, щоб з новими силами братися допомагати нашим захисникам”, — Максим Черкашин, співорганізатор фестивалю Faine Misto.

Продаж квитків на участь у фестивалі стартував учора. Більше інформації про цьогорічний фест можна знайти на офіційній сторінці Faine Misto festival.

"Квитки, придбані на фестиваль Faine Misto 2022 НЕ дійсні на благодійний фестиваль, але залишаються дійсними на Faine Misto, яке відбудеться після перемоги", — зауважують організатори. 

До слова, за понад рік повномасштабної війни організатори Faine Misto передали на потреби Азову майже 74 мільйони гривень.

.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ