Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Фестиваль ZaxidFest оголосив конкурс ZaxidStar

Організатори фестивалю ZaxidFest обирають зіркову пару, які стануть амбасадорами фестивалю та тому розшукують своїх ZXDBoy i ZXDGirl.

ZaxidFest відкривають збір заявок від відвідувачів фестивалю, які готові позмагатися за звання містера та міс фестивалю. Переможці конкурсу, що пройде в декілька етапів, отримають спеціальний приз від команди організаторів - стануть офіційними амбасадорами фестивалю Zaxidfest 2019 + безліч призів та бонусів, включаючи квитки й абонементи на фестиваль, мерч, бліцфотосет тощо.

Для участі в конкурсі, що відбудеться онлайн на офіційній сторінці ZaxidFest необхідно заповнити анкету учасника, відповівши на декілька запитань та додавши фото з фестивалю.

На кожному наступному етапі на учасників чекають декілька завдань, які організатори досі тримають в таємниці. Однак, відомо що визначати переможців разом з компетентним журі будуть відвідувачі фестивалю шляхом онлайн-голосування за своїх фаворитів. Переможці стануть амбасадорами фестивалю та стовідсотково отримають можливість  потрапити на улюблений фестиваль - Zaxid 2019.

До участі в конкурсі допускаються особи, що вже досягли 18-річчя, а також хоча б раз були відвідувачами фестивалю, тобто мали квитки та фотопідтвердження свого перебування на фестивалі.

Родичі організаторів та музиканти до участі у відборі за правилами не допускаються.

Прийом заявок на конкурс триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ