Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФІФА забрала зі своєї сторінки у Facebook функцію оцінки організації

Міжнародна федерація футболу заблокувала можливість користувачів Facebook ставити оцінку організації на своїй сторінці в соцмережі, передає УНН.

Так, майже за добу після того, як українці почали масово ставити оцінку 1 із 5 можливих на сторінці федерації у Facebook і тим обвалили рейтинг сторінки організації, ФІФА заблокувала таку функцію. Відповідно, користувачі соцмережі більше не мають можливості ставити найнижчу оцінку Міжнародній федерації футболу на її Facebook-сторінці.

Українці обвалили рейтинг офіційної сторінки FIFA у Facebook

У такий спосіб співвітчизники відреагували на позицію ФІФА у справі хорватських футболістів, що привітали Україну після перемоги над збірної РФ на ЧМ-2018.

Нагадаємо, 7 липня збірна Хорватії з футболу в серії пенальті обіграла Росію. Після матчу екс-гравець київського “Динамо” Домагой Віда, а також скаут київського клубу Огнєн Вукоєвич відсвяткували перемогу, записавши відеозвернення зі словами “Слава Україні!”.

Дисциплінарний комітет ФІФА виніс попередження Віді, а Хорватський футбольний союз прийняв рішення про виключення Вукоєвича зі делегації хорватської збірної на ЧМ.

Віда, коментуючи свої слова, заявив, що його вигук “Слава Україні” не є політичним посланням і має сприйматися як знак подяки українцям за підтримку хорватів протягом усього футбольного турніру.

Федерація футболу України, у свою чергу, направила звернення до ФІФА з поясненням гасла “Слава Україні!” та з проханням не карати хорватських гравців. 

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ