Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Фіксується незначне зниження рівня води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС

Ситуація в енергосистемі на 26 серпня: на Харківщині через обстріли знеструмлено 10 тисяч споживачів, у Миколаївській області тимчасово розвантажувалися дві вітрові електростанції

ГЕНЕРАЦІЯ

Енергетики продовжують готувати енергосистему до опалювального сезону, який може відбуватися в умовах російських атак. Триває масштабна ремонтна кампанія на об’єктах генерації - теплової, гідро- та атомної.

СИТУАЦІЯ У ПРИФРОНТОВИХ ОБЛАСТЯХ

Триває ворожий терор прифронтових та прикордонних з рф областей. Вночі через обстріл у Харківській області відключилася лінія електропередачі 110 кВ, знеструмлено 34 населених пункти, без світла майже 10 тисяч споживачів. Також обстріл пошкодив газогін, що призвело до обмежень у постачанні абонентів.

Залишаються знеструмленими частина абонентів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Херсонській, Чернігівській, Дніпропетровській областях. Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація.

СИТУАЦІЯ В РЕГІОНАХ

У Миколаївській області через потрапляння птахів на лінії короткостроково відключалися дві повітряні лінії електропередачі 150 кВ. При цьому  відключалися дві підстанції 150 кВ, що призвело до розвантаження двох вітрових електростанцій. Роботу мереж та ВЕС  відновлено.

НАСЛІДКИ ПІДРИВУ ДАМБИ КАХОВСЬКОЇ ГЕС

У Херсоні залишаються знеструмленими після підтоплення близько 10,3 тисячі споживачів. Енергетики працюють над відновленням електропостачання, але ремонтні роботи сповільнені через обстріли.

СИТУАЦІЯ НА ЗАЕС

Фіксується незначне зниження рівня води у ставку-охолоджувачі ЗАЕС. Наразі він становить 16,11 м. Цього достатньо для забезпечення потреб станції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ