Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Без електропостачання близько 500 населених пунктів - Міненерго

У неділю, 11 серпня, відключення електроенергії не плануються. Енергетики продовжують тримати ситуацію в енергосистемі стабільною. Протягом минулої доби українська енергосистема приймала надлишки електроенергії з польської енергосистеми.

За даними Міненерго, енергетики відновили електропостачання для понад 18 тисяч споживачів, знеструмлених через бойові дії та технологічні порушення.

Про це зранку повідомило Міністерство енергетики України.

Так, минулої доби енергетики відновили живлення для 18 384 споживачів, знеструмлених внаслідок бойових дій та технологічних порушень.

Загалом через бойові дії та техпорушення на ранок залишається без електропостачання 497 населених пунктів.

  • У Чернігівській області внаслідок російського обстрілу знеструмлювались побутові споживачі. Загалом без електропостачання залишились 1564 абоненти у 7 населених пунктах.
  • У східному регіоні під час огляду повітряної лінії службовий автомобіль підірвався на вибуховому пристрої. 31-річний майстер з експлуатації електричних мереж отримав важкі поранення та був доставлений у лікарню.
  • У західному регіоні на території високовольтної підстанції зафіксували спробу проникнення невідомої особи. Порушника затримано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ