Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Фільм "Передчуття" Криштофовича став учасником всеукраїнської акції "Квитки добра"

Створений за підтримки Держкіно фільм "Передчуття" Вячеслава Криштофовича став партнером ГО "Біла птаха", яка започатковує всеукраїнську акцію "Квитки добра". Про це 29 вересня написали на сайті Держкіно.

З 1 жовтня ГО "Бiла Птаха" спiльно з кiнотеатрами України пропонує купити квитки на фiльм "Передчуття" та подарувати їх близьким та рiдним, незнайомим, рiзним за вiком, але неймовiрним Людям. Квитки Добра можна залишати у касах кiнотеатрiв для людей, якi приймають дарунки з вiдкритим серцем. В акції беруть участь: найбільша мережа багатозальних кінотеатрів України "Мультиплекс", мережа "Кіноман" (м. Київ), кінотеатр "Скай" (м. Рівне) та кінотеатр "Люм'єр" (м. Івано-Франківськ).

"Купуємо квитки на фiльм "Передчуття" режисера Вячеслава Криштофовича та даруємо їх близьким та рiдним, незнайомим, рiзним за вiком, але неймовiрним Людям.

"Все у житті потрiбно робити вчасно!"

Музика душi, як передчуття зустрiчi з прекрасним...

Квитки добра залишаємо у касах кiнотеатрiв для людей, якi приймають дарунки з вiдкритим серцем.

В наш час викликів і пандемії можна з упевненістю сказати, що серед громадських місць чи не найбезпечнішим є кінотеатр, де постійно дезінфікують зали та стежать за дистанцією. Отже, подаруйте вашим мамам і татам затишок кінозалу з фільмом режисера, на роботах якого вони дорослішали або проживали свої незабутні моменти життя.

Маємо передчуття, що добрі справи принесуть задоволення і вам, і тим, хто матиме змогу побачити фільм".

ГО "Бiла Птаха" спiльно з кiнотеатрами України

1 жовтня, у Всесвітній день літніх людей, про акцію буде оголошено на спецпоказі фільму, організованому ГО "Біла птаха", Національною спілкою журналістів України та Національною спілкою кінематографістів України в Будинку кіно.

Нова картина Вячеслава Криштофовича "Передчуття" має декілька шарів історії: любовний трикутник, філософська притча та тотальне тривожне передчуття сучасної війни. Стрічку створено українською компанією Garnet International Media Group в копродукції зі словацькою кінокомпанією Wandal Production та литовською Taura за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Slovak Audiovisual Fund.  

Світова прем'єра фільму пройшла у грудні 2019-го, в Берліні, в одному з культових кінозалів німецької столиці – Kino in der Kulturbrauerei. Українська прем’єра картини відбулась 27 серпня 2020 року в рамках програми "Українські прем’єри" 49-го Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість". 

У широкий кінотеатральний прокат фільм "Передчуття" виходить 8 жовтня 2020 року. Дистриб’ютор – компанія "СІНЕВЕРС".  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ