Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Фінал Ліги чемпіонів: Мілан приймає мадридське дербі

Сьогодні, 28 травня, о 21:45 за київським часом розпочнеться фінал Ліги чемпіонів в Мілані, учасниками якого стануть мадридські клуби Реал Мадрид і Атлетіко.

Мадридські клуби вдруге за три роки розіграють між собою головний клубний трофей Європи. У 2014 році перемогу святкували представники Реала, яким вдалося зрівняти рахунок у кінцівці матчу і дотиснути суперника в екстра-таймах.

Цього разу історія не має значення, оскільки клуби з новими силами кинуться в бій, щоб визначити найсильнішого на континенті.

Ареною двобою стане Сан-Сіро - домашній стадіон Мілана та Інтера.

На шляху до цього фіналу Реал Мадрид грав проти Роми, Вольфсбурга і Манчестер Сіті, а Атлетіко здолав ПСВ, Барселону і Баварію.

До фіналу суперники підходять у своїх найсильніших складах. Бланкос, щоправда, не можуть розраховувати на захисника збірної Франції Рафаеля Варана, але гравець нечасто потрапляє в основний склад за нинішнього тренера, тому навряд чи таку втрату можна вважати вирішальною.

Орієнтовні склади:

Реал: Кейлор Навас – Карвахаль, Серхіо Рамос, Пепе, Марсело – Каземіро – Модріч, Кроос – Бейл, Роналду, Бензема

Атлетіко: Облак – Хуанфран, Савич, Годін, Філіпе Луїс – Аугусто Фернадес, Габі – Сауль, Коке – Грізманн, Фернандо Торрес

Раніше тренер Реал Мадрид  Зінедін Зідан заявив про готовність команди терпіти заради перемоги у фіналі Ліги чемпіонів.

Наставник мадридського Атлетико Дієго Сімеоне на передматчевій прес-конференції заявив, що його команда готова на все заради того, щоб підняти над головою заповітний трофей.

НВ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ