Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Фінський бізнес шукає можливості інвестування у Львові

Представники фінської бізнес-спільноти East Office of Finnish Industries приїхали до Львова, щоб вивчити можливості інвестування та знайти місцевих партнерів для співпраці. Про це інформує ЛМР.
Фото: ЛМР

В межах візиту делегати зустрілись з міським головою Львова, місцевим бізнесом та відвідали один із найбільших логістичних центрів міста.

Генеральний директор East Office of Finnish Industries Янне Харьюнпяя та представники фінських компаній KONE, Konecranes, Peikko зустрілися з міським головою Львова Андрієм Садовим. Мер презентував фінам екосистему людяності UNBROKEN. Також на зустрічі обговорили перспективи співпраці Львова з фінським бізнесом та залучення його у міські проєкти.

«Ми маємо компанії, які працюють в Україні понад 20 років і продовжують робити її сильнішою. Тож зараз ми шукаємо можливостей робити більше тут, в Україні», – сказав Янне Харьюнпяя, генеральний директор East Office of Finnish Industries.

Команда управління інвестицій та проєктів Львівської міськради організувала зустріч делегатів з представниками локального львівського бізнесу – це  8 компаній, серед яких зокрема будівельні, архітектурні, юридичні фірми та керуючі компанії індустріальних парків міста. На зустрічі делегатам презентували важливі інвестиційні проєкти Львова.

«Головною метою візиту фінської бізнес-делегації до Львова є вивчення інвестиційних можливостей Львова та створення партнерств з місцевим бізнесом. Тож під час зустрічі з фінами локальний бізнес мав можливість ознайомитися з діяльністю фінської бізнес-спільноти East Office of Finnish Industries, яка була представлена такими компаніями як KONE – виробник ліфтів та ескалаторів, Konecranes – виробник вантажопідйомних кранів, Peikko – будівельні рішення та з’єднання», – зазначили в управлінні інвестицій та проєктів Львівської міської ради.

Окрім цього, спільно з командою управління інвестицій та проєктів Львівської міської ради фіни відвідали один з найбільших логістичних центрів Львова – PORT.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ