Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК "Львів" - бронзовий призер «Футбольної весни-2019»

Жіноча команда професійного футбольного клубу «Львів» у матчі за третє місце «Футбольної весни-2019» обіграла «Ятрань-Берестівець» з Черкащини і здобула бронзові нагороди всеукраїнських змагань.

Після поразки у півфіналі від чинного чемпіона харківського «Житлобуду-2» львів’янки прагнули реабілітуватися перед своїми вболівальниками у поєдинку за третє місце. За іронією долі у протистоянні за бронзові нагороди «синьо-золоті левиці» боролися із «Ятранню-Берестівець», колективом, який команда Сергія Сапронова здолала у серії пенальті під час матчу групового етапу.

Як і минула зустріч цих команд, призовий матч «Львова» та «Ятрані-Берестівець» був в’язким та характеризувався великою кількістю боротьби у центрі поля і браку під час конструктивної гри. У першому таймі «містянки» не використали хорошу нагоду біля воріт суперниць – Манзюк не зуміла замкнути поперечний простріл Яруш.

Після перерви «Львів» посилив тиск на протилежній половині поля, однак до акцентованого завершення атак справа не доходила. «Ятрань-Берестівець» великими силами захищалася і робила це досить успішно, ведучи гру до післяматчевої лотереї.

Усе вирішив забитий м’яч вже у компенсований арбітром час. Петрик продемонструвала індивідуальну майстерність, пройшовши на швидкості двох опонентів, після чого проти гравчині львівської команди порушили правила у штрафному майданчику. Сама ж постраждала невідпорним ударом реалізувала пенальті – 1:0.

Таким чином, «Львів» у дебютному виступі на «Футбольній весні-2019» зумів увійти до трійки найкращих команд українського жіночого футболу. До того, ж бразильську футболістку команди Камілу Амброзіо було визнано найкращим захисником турніру!

«Футбольна весна – 2019»

Група «В». Матч за 3 місце

ПФК «Львів» (Львів) – «Ятрань-Берестівець» (Уманський р-н, Черкаська обл.) – 1:0

Гол: Петрик (60+1)

«Львів» (стартовий склад): Славич – Лукач, Амброзіо, Головко, Зезюкіна, Мостова, Яруш, Перейра, Куп’як, Петрик, Манзюк

«Ятрань-Берестівець» (стартовий склад): Денищич – Земляна, Сівець, Моспан, Кравченко, Авдєєва, Загуменна, Комар, Янчук, Гнидюк, Косік

ФК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ