Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК "Львів" готується до спарингів із "Рухом" та "Ордабаси"

П’ятий день другого тренувального збору «Львова» у Туреччині пройшов у підготовці команди до наступних спарингів – із білоруським «Рухом» та казахським «Ордабаси».

Розпочалася робота «синьо-золотих левів» із привітання з Днем народження помічника головного тренера Віталія Шпанюка перед ранковим тренуванням.

Після цього львівський колектив взяв участь у двох тренувальних сесіях. Команда Юрія Бакалова відпрацьовувала різні тактичні варіації ведення гри, а також приділила увагу вправам з м’ячами.

«Ми дуже віддані тренуванням, і вже зараз дворазовий режим підготовки більше не лякає. Ми вже звикли до інтенсивних навантажень на зборах. З кожним днем взаєморозуміння хлопців на футбольному полі покращується, і це позначається на грі команди, яка нещодавно здобула дві хороші перемоги у контрольних іграх. Думаю, що це хороший сигнал для «Львова» напередодні важливих матчів у чемпіонаті та Кубка України.

Я вже чекаю поновлення сезону і першу гру з «Чорноморцем». Вона буде дуже важливою для нашого клубу, адже здобуття трьох очок має додати команді впевненості в своїх силах у наступних зустрічах», – прокоментував підготовку «містян» до офіційних матчів у весняній частині сезону 2018/2019 нападник Бруно.

ФК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ