Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК "Львів" готується до старту у другому етапі УПЛ

ПФК «Львів» завершує двотижневий тренувальний цикл, протягом якого команда Юрія Бакалова готувалася до старту у другому етапі чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги сезону 2018/2019 років. Вже завтра львів’яни у межах 23-го туру УПЛ зіграють вдома із «Маріуполем».

Нагадаємо, «синьо-золоті леви» у міжнародну паузу у клубному футболі, пов’язаній із матчами збірних команд у відборі Євро-2020, тренувалися в режимі одноразових та дворазових тренувань в Мурованому, а також провели два контрольні матчі. 24 березня «Львів» у Добротворі зіграв внічию з хмельницьким «Поділлям» (0:0), а 28 березня в Озерній здолав опір тернопільської «Ниви» (2:0).

Саме у спарингу з «Нивою» ушкодження отримав опорний півзахисник «містян» Жонатан, який лише нещодавно повернувся до індивідуальної тренувальної роботи і скоріше за все не зможе допомогти своїм партнерам у матчі з «Маріуполем». Усі ж інші гравці «Львова» готуються до важливого футбольного протистояння із безпосереднім суперником за єврокубкові позиції у таблиці.

«Хоч це лише початок другого етапу чемпіонату УПЛ, але, вважаю, матч з «Маріуполем» буде одним з визначальних. «Маріуполь» та «Зоря» – наші безпосередні конкуренти у турнірній таблиці, з якими ми битимемося за четверте місце. Буде дуже запекла боротьба за місця в єврокубках.

«Маріуполь» має дуже хорошу атаку, і підтвердженням цього є чотири м’ячі, які вони забили нам у двох зустрічах. Команда грає у комбінаційний футбол, і тому, впевнений, вболівальників чекає цікавий матч завтра», – висловив свою думку захисник «Львова» Володимир Адамюк, для якого матч з «Маріуполем» може стати 100-м у Прем’єр-лізі.

ФК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ