Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК "Львів" мінімально поступився "Олександрії"

Футболісти професіонального футбольного клубу «Львів» мінімально поступилися на стадіоні «Україна» хлопцям з Олександрії.

ПФК «Львів» – «Олександрія» 1:2

Голи: Бруно (72) – Полярус (49); Лучкевич (58)

«Львів»: Бандура, Вісенте, Адам’юк, Парамонов, Воронін (Насонов, 82), Борзенко, Педро (Приймак, 75), Альваро (Шина, 59), Бруно, Ліпе, Пернамбуко

Вилучення: Ліпе (72, друге попередження); Приймак (90+4)

У першому таймі команди голів не забивали. На старті другої половини зустрічі ПФК «Львів», який на початку цього тижня залишився без головного тренера, оскільки керівництво «синьо-золотих» вирішило не продовжувати співпрацю з Юрієм Бакаловим, пропустив. Унаслідок хорошої комбінації забитим м’ячем відзначився Артем Полярус – 0:1.

Господарі мали непогані нагоди, аби відзначитися, але натомість невдовзі знову пропустили. Під час кутового Валерій Лучкевич потужним ударом під поперечину подвоїв перевагу олександрійців – 0:2. На 72-ій хвилині львів’яни скоротили відставання в рахунку – Бруно змістився в центр штрафної площі суперника і пробив у ближній кут – 1:2.

На жаль, футболісти зі Львова не змогли відновити рівновагу, адже одразу ж залишилися в меншості – друге попередження за те, що відмахнувся від опонента, отримав Ліпе. А в компенсований час ПФК «Львів» узагалі залишився вдев’ятьох – за зумисний удар у ногу суперника червону картку отримав Владислав Приймак.

У наступному турі, в середу, 24-го квітня, наших хлопців очікує виїзд до луганської «Зорі».

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ