Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК "Львів" на виїзді поступився "Динамо"

У поєдинку 31-го туру української Прем'єр-ліги львів'яни першими забили, але у другому таймі двічі пропустили і втратили перемогу.

«Динамо» (Київ) – ПФК «Львів» 2:1

Голи: Бесєдін (78); Бурда (84) – Алваро (16)

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Бурда, Алібеков, Сідклей (Миколенко, 27), Шепелєв, Смирний (Сидорчук, 46), Де Пена, Шапаренко (Дуелунд, 64), Русин, Бесєдін

«Львів»: Бандура, Адам'юк, Борзенко, Парамонов (Ліпе, 48), Насонов, Приймак, Алваро (Вісенте, 85), Мартан, Шина (Кадіна, 80), Бруно

На 16-ій хвилині Алваро у карній площі не зустрів гідного опору від Сідклея і невідпорно пробив у ближній кут, а голкіпер «Динамо» Георгій Бущан пустив м’яч у ближній кут – 0:1. Але після перерви кияни ввімкнули швидкості і дотиснули львів'ян. Спершу Артем Бесєдін головою замкнув навіс Де Пени зі штрафного, а незадовго до фінального свистка Микита Бурда під час кутового стрибнув вище всіх у володіннях суперника і теж ударом головою відправив кулястого в сітку воріт – 2:1.

У заключному турі, в четвер, 30-го травня, «синьо-золоті леви» приймуть на стадіоні «Україна» донецький «Шахтар» (початок поєдинку о 19:30).

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ