Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК "Львів" обіграв "Ордабаси" у товариському матчі

У четвер, 14 лютого, ПФК «Львів» провів черговий контрольний матч на другому тренувальному зборі у Туреччині. «Синьо-золоті леви» у спарингу виявилися сильнішими за казахський «Ордабаси».

Команді Юрія Бакалова вдалося досить швидко вийти у лідери у цьому матчі. На 10-й хвилині гравець нападу, що знаходиться на перегляді у клубі, невідпорним ударом головою замкнув навісну подачу Тейлора з правого флангу. Однак, емоції радості від швидкого голу були затьмарені ігровим епізодом, у результаті якого гравець «Ордабаси» отримав червону картку, а Тейлор – пошкодження, через яке бразилець не зміг продовжити поєдинок.

У середині другого тайму львів’яни подвоїли перевагу у рахунку. Після подачі кутового Борзенко на «другому поверсі» виявився спритнішим за усіх у штрафному майданчику суперників і відправив м’яча у сітку воріт.

Казахська команда спромоглася на гол престижу за десять хвилин до фінального свистка, який було забито після штрафного удару – 2:1.

Товариський матч

«Ордабаси» (Шимкент, Казахстан) – «Львів» (Львів, Україна) – 1:2

Голи (Львів): гравець на перегляді (10), Борзенко (65)

«Львів»: Сарнавський – Борзенко, Парамонов, Адамюк, Тейлор, Мартан, Сабіно та чотири гравці, які знаходяться на перегляді

На заміни виходили: Янчак та п’ять футболістів, яких переглядає львівський клуб.

ФК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ