Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК "Львів" поступився чернігівській "Десні"

27 жовтня відбувся матч між командами Львова і Чернігова. ФК "Львів" розгромно поступився на власному полі команді ФК "Десна" з рахунком 1:4.

Як інформують у прес-службі ФК "Десна", господарі матчу приймали гостей на стадіоні Україна.

Враховуючи щільний графік команди, Олександр Рябоконь вніс корективи в стартовий склад своєї команди. На лівому фланзі захисту – Западня, на правому – Конопля. Денис Фаворов зайняв місце в центрі поля, а Дмитро Хльобас лівий півзахисник.

Матч розпочався динамічно – вже на першій хвилині гри Десна отримала право на 11-метровий удар – після прострілу Хльобаса Насонов зіграв рукою в штрафному майданчику. Капітан Десни Денис Фаворов впевнено реалізував 11-метровий удар. 0:1.

Львів спробував відразу відповісти – Шина пробив з лінії штрафного майданчика. Втім, це не допомогло – знову забила Десна. Дмитро Хльобас отримав передачу від Юхима Коноплі і ударом метрів з 10-ти пробив Сарнавського. 0:2.

Львів небезпечний момент створив на 19-й хвилині гри. Паст на виході з воріт не зміг зафіксувати мяч, Шина опинився поруч і пробив вже в пусті ворота – Імереков підстрахував голкіпера.

В кінці першого тайму Десна мала забивати третій гол – Конопля увійшов у штрафний майданчик і віддав на вільного Дегтярьова – Максим затягнув з ударом і Братков встиг заблокувати. Втім, вже за кілька хвилин Максим реабілітувався. Калітвінцев пройшов по правому фланзі і прострілив вздовж воріт – Дегтярьов з кількох метрів в один дотик замкнув передачу. 0:3.

В перерві матчу Володимир Мазяр провів заміну – Богунов замість Квасного, а забила знову Десна. Гравці чернігівського клубу розіграли мяч з центра поля і не віддаючи його супернику (19 пасів(!)) забили – Хльобас пробив метрів з 35-ти прямо під штангу. 0:4.

На 61-й хвилині гри одна з рідких атак Львова завершилася голом. Ренан з 15-ти метрів пробив в штангу, а на доюиванні першим опинився Пернамбуко – удар в один дотик і рахунок вже 1:4.

На 68-й хвилині гри першу заміну провів тренерський штаб Десни – Картушов замість Дегтярьова. За десять хвилин друга заміна – Старенький замість Калітвінцева. І практично тут же Сергій міг забити – Сарнавський зреагував на удар Старенького з кількох метрів. А на 80-й хвилині гри Львів залишився в меншості – Ренан грубо збив Фаворова і отримав друге попередження.

Десна перемагає Львів на виїзді. Десна повертає собі третю сходинку в турнірній таблиці, і вже за два дні відправиться зі Львова до Миколаєва, де проведе кубкови матч.

Голи: Пернамбуко, 60 – Фаворов Д., 1 (з пенальті), Хльобас, 9, 46, Дегтярьов, 41

Львів: Сарнавський, Альваро (Сантос, 90), Борзенко, Братков, Гончар, Пернамбуко, Квасний (Богунов, 46), Насонов, Приймак, Ренан, Шина (Зубков, 61). Запасні: Хімчак, Зубков, Бандура, Карвацький, Філіпе. Головний тренер: Володимир Мазяр.

Десна: Паст, Конопля, Імереков, Гітченко, Западня, Огіря (Єрмаков, 87), Фаворов Д., Фаворов А., Хльобас, Калітвінцев (Старенький, 78), Дегтярьов (Картушов, 68). Запасні: Литовка, Філіппов, Богданов, Мостовий. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Попередження: Фаворов Д., 20, Альваро, 38, Ренан, 57

Вилучення: Ренан, 81 (друге попередження)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ