Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК «Львів» розпочав підготовку до старту у Прем’єр-лізі

Відпочивши протягом двох днів по завершенню другого навчально-тренувального збору, ФК «Львів» поновив роботу з підготовки до старту у чемпіонаті України, який відбудеться вже цієї неділі у матчі 1-го туру Прем’єр-ліги зі столичним «Арсенал-Київ».

Як і планував тренерський штаб, додаткові навантаження протягом двох останніх днів отримали бразильські виконавці «синьо-золотих левів», аби наздогнати за рівнем функціональної підготовки своїх партнерів по команді.

Відсьогодні підготовка «городян» складається з двох щоденних тренувань. У вівторок обидві сесії проходили на тренувальній базі команди у Винниках. Вранці команда Жилмара працювала над координацією рухів і силовою роботою.

Ввечері гравці львівської команди приділили час вправам з м’ячем, що включала швидкісні передачі у дотик та ігрові серії на техніку пасу та прийому м’яча.

Нагадаємо, ФК «Львів» розпочне виступи у розіграші Прем’єр-ліги сезону 2018/2019 років 22 липня. Гра з «канонірами» відбудеться о 19:30 на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

ФК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ