Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК «Львів» ще не знає, на якому стадіоні проводитиме матчі УПЛ

Наступний сезон «синьо-золоті леви» офіційно розпочнуть у найвищому футбольному дивізіоні України. Львівський клуб отримав необхідний атестат під час загальних зборів учасників української Прем’єр-ліги і замінить у когорті найсильніших рівненський «Верес», який виступатиме в Другій лізі України замість ФК «Львів», інформує офіційний сайт Федерації футболу Львівської області.

Втім, як зауважили у повідомленні, наразі невідомо, де саме гратимуть львів’яни. Згідно з регламентом, футбольне поле повинно бути з підігрівом, місткість трибун – щонайменше 5 тисяч, також необхідне відповідне освітлення для трансляції матчів. У Львові відповідним нормам відповідають два стадіони – «Україна» та «Арена Львів». На першому грають «Карпати», на другому минулого сезону виступали «вересівці».

Також у Будинку футболу в Києві відбулося жеребкування календаря української Прем’єр-ліги сезону 2018/2019. Перший матч ФК «Львів» зіграє на виїзді проти київського «Арсеналу». Старт нового чемпіонату заплановано на 22-ге липня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ