Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК «Львів» вийшов з відпустки

10 січня ФК «Львів» повернувся з відпустки: футболісти, тренерський штаб та персонал команди зібралися на базі львівського клубу у Винниках.

У місці розташування «синьо-золотих левів» відбулася зустріч команди з керівництвом, в якій взяли участь поки лише українські гравці. Бразильські футболісти прибудуть до міста Лева за тиждень – перед самим відправленням команди на тренувальний збір до Туреччини.

Генеральний директор клубу Андрій Паньків та головний тренер «містян» Юрій Бакалов презентували команді нового представника тренерського штабу – Віталія Шпанюка. Досвідчений 47-річний фахівець буде опікуватися фізичною підготовкою гравців. Він вже співпрацював з Бакаловим за часів роботи керманича «Львова» в київському «Арсеналі». Також в активі Шпанюка – трирічна праця у штабі національної збірної команди України, з якою Віталій Васильович пробився на чемпіонат Європи 2016 року до Франції.

Завтра вранці команда пройде медичне обстеження, а вже о 16-й годині на базі у Винниках проведе першу тренувальну сесію у новому році.

До 17 січня «синьо-золоті леви» комбінуватимуть підготовчий процес: у дні з одним тренуванням гравці виконуватимуть бігову роботу у манежі стадіону СКА у Львові, а режим дворазових тренувань передбачатиме тренажерний зал вранці та футбольне поле ввечері, де підопічні Юрія Бакалова працюватимуть переважно над тактикою.

18 січня ФК «Львів» вирушить до турецького Белека. Львівська команда готуватиметься до весняної частини сезону 2018/2019 у два етапи: з 19 січня по 4 лютого та з 8 по 20 лютого. На поточний момент є домовленості з трьома колективами, з якими «Львів» проведе спаринги на турецькому зборі – грузинський «Динамо» (Тбілісі), чеський «Банік» (Острава») та чемпіон Вірменії «Алашкерт». Про дати контрольних матчів буде повідомлено пізніше.

ФК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ