Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК "Львів" визначився з новим головним тренером

У вівторок, 16 квітня, новим головним тренером ПФК «Львів» став Богдан Блавацький.

55-річний спеціаліст підписав угоду з «синьо-золотими левами» до кінця сезону 2018/2019 років, яка буде подовжена ще на рік у випадку виконання командою завдання на сезон.

Богдан Ігорович має за плечима 21 рік активної тренерської роботи. Тренерська кар’єра уродженця Львівщини бере відлік з 1994 року, коли Блавацький, працюючи в ФК «Гарай» (Жовква), відкрив українському футболу таких відомих постатей, як Юрій Беньо, Володимир Єзерський та Віталій Постранський.

На рахунку Блавацького – 22 гри у Вищій лізі чемпіонату України у ролі головного тренера івано-франківського «Прикарпаття». Саме під його керівництвом прикарпатський клуб посів дев’яте місце в елітному футбольному дивізіоні, що стало найкращим показником клубу в історії.

Богдан Блавацький працював разом з Віталієм Кварцяним у луцькій «Волині» у 2013-2014 роках. У той період лучани здивували багатьох прихильників футболу, обігравши, зокрема, донецький «Шахтар» (2:0) та зігравши внічию із київським «Динамо» (1:1).

Також новий наставник «Львова» протягом шести років працював у польському футболі, провівши успішні кампанії із «Спартаком» (Шаровола), «Томашувієй», «Віслою» (Пулави) та «Сталлю» (Жешув).

Богдан Блавацький – один з перших українських тренерів, який отримав тренерську ліцензію PRO.

ФК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ