Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК «Львів-Янтарочка» здобув третю поспіль перемогу в чемпіонаті україни

ФК «Львів-Янтарочка» обіграв «Ладомир» з Володимир-Волинська у матчі 6-го туру чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги і здобув третю перемогу поспіль у сезоні 2018/2019 років, повідомила Інформаційна служба ФК «Львів».

Після звитяг у матчах з уманськими «Пантерами» та костопільським клубом «Родина-Ліцей» «синьо-золотим левицям» у Новояворівську протистояв «Ладомир», який займає третє сходинку у турнірній таблиці першості.

Незважаючи на статус фаворитів та успіхи суперників у нинішньому розіграші чемпіонату, команда Сергія Сапронова мала ігрову та територіальну перевагу протягом більшості часу поєдинку. Львів’янки, у складі яких після останньої «вікторії» відбулася лише одна зміна – Славич замість Соузи у воротах, виглядали цілісним та зіграним колективом.

Господарі накочували хвилі атак на протилежні ворота, і на 41-й хвилині швидкісний наступ «Львів-Янтарочки» правим флангом звершився довгоочікуваним голом. Яруш віддала розрізний пас на хід Худій, які увійшла до штрафного майданчика, переклала м’яч з правої на ліву ногу і невідпорно вразила ближній кут воріт.

«Містянки» вирішили не відкладати вирішення справи в довгий ящик. Вже на шостій хвилині другого тайму Худа вертикальною передачею вивела Амброзіо на рандеву із Вальчук, а бразилійка відсвяткувала свій перший гол у складі української команди.

«Львів-Янтарочка» продовжувала й надалі грати «першим номером» і успішно довела гру до логічної перемоги – 2:0.

«Мали перевагу над «Ладомиром». Навіть намагалися пресингувати, у дівчат вистачало сил на гру Спочатку складніше було, а потім пристосувалися і справедливо виграли. Хороший результат для нас, особливо з огляду на те, як зіграли наші суперники. У таблиці сформувалася така тісна купа команд, коли будь-яка поразка – рух вниз, а перемога – вгору. Будемо сподіватися, що бразилійкі, які довелося змінити за ходом гри, отримали незначні ушкодження, а футболістки встигнуть відновитися. «Єдності» потрібно давати бій, ця команда нам по зубах. Будемо намагатися і далі йти переможним шляхом», – сказав після матчу наставник ФК «Львів-Янтарочка» Сергій Сапронов.

6-й тур Вищої ліги серед жіночих команд
15 вересня. 17:00. м. Новояворівськ, ст. «Старт» імені Олега Русина

Арбітр – Наталія Мамчур (Рівне)
Асистенти арбітра – Марина Матковська (Хмельницький), Анастасія Волощук (Чернівецька обл.)
Четвертий арбітр – Василь Файда (Львів)
Спостерігач арбітражу – Юрій Холявко (Львів)

ФК «Львів-Янтарочка» (Львів) – «Ладомир» (Володимир-Волинський) – 2:0 (1:0)
Голи: Худа (51), Амброзіо (51)
Попередження: Худа (52) – Бубняк (41), Гірин (45)

ФК «Львів-Янтарочка»: Славич – Лукач, Ольховська, Головко, Куп’як, Яруш, Олівейра, де Фрейтас (Галан, 49), Худа (Мостова, 84), Амброзіо, Перейра (Іванченко, 81)
Головний тренер: Сергій Сапронов

«Ладомир»: Вальчук – Шайнюк (к), Кибиш (Ніколаєва, 79), Бубняк (Каверзіна, 59), Перевізник, Гірин, Кухаренко (Кузьмич, 87), Кревська, Аполлоніна, Лєбєдєнко, Лемешук
Головний тренер: Олег Бортнік

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ