Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК "Волинь" представив оновлену команду

Склад футбольного клубу "Волинь" поповнився новими 8 гравцями. Головний тренер анонсував, що нових футболістів добиратимуть і далі.

Сьогодні, 3 вересня,  під час прес-конференції представили нових гравців клубу та розповіли про плани на майбутнє.

ʺПіслязавтра буде гра, ми прийматимемо ФК ʺКреміньʺ. Щодо гравців, то у ʺВолиньʺ повернулися 4 волинські футболісти, які чомусь були непотрібні. А я на них розраховую, впевнений, що вони нам допоможуть. 

Нас цікавлять ігрові якості і людський фактор, також важливо, щоб спортсмен був патріотом країни, щоб одягнувши футболку ФК ʺВолиньʺ, захищав на полі честь області. Це головні критерії, по яких ми обирали футболістів. 

Наголошу, що професійна команда будується роками, а в нас, на жаль, було 2 тижні. Тому я хлопцям сказав, що вони щасливчики, адже за такий короткий термін формуємо колектив, який виконуватиме поставлені завдання – перемагати. 

За два тижні роботи тут бачу, що команда тільки формується. Щодо гравців, то вони віддаються на тренуваннях і я задоволений їхніми стараннями. Звісно, хочеться ще трохи якісних футболістів, ну ми в процесі селекції, шукаємо деяких хлопців, які зможуть до нас приєднатися. 

Зараз у команді лишилося 5 людей, на яких я розраховую. Не осуджую попередній тренерський штаб, дякую що щось лишили хороше після себе. Але ми починаємо з чистого листка. Ступінь підготовки усіх різний: хтось підготовлений, що приємно дивує, хтось зовсім неготовий. Тішить молодь, зокрема з U19 і я бачу, що частина з них – це майбутнє ФК ʺВолиньʺ. 

Коли завершимо формування команди, то будемо щомісяця робити відкриті тренування, щоб більше було контактів та спілкування з шанувальниками футболуʺ, - розповів головний тренер ФК ʺВолиньʺ Василь Сачко.
Отже, в оновленому складі ФК ʺВолиньʺ гратимуть гратимуть Андрій Ляшенко, Юрій Тетеренко, Віктор Хомченко, Олександр Бондаренко, Антон Євдокимов, Владислав Шаповал, Максим Войтіховський і Євген Протасов.

утболіст ФК ʺВолиньʺ Юрій Тетеренко - вихованець луцького клубу. Деякий час грав за литовський “Атлантас” та білоруський “Слуцьк”, каже, що неабияк радий поверненню додому.

ʺУ мене емоції дуже позитивні, адже я повернувся у рідне місто, до своєї родини, сім'ї, до своїх уболівальників. Особисто я чекаю старту сезону, щоб своєю грою наша команда показала, що ми заслуговуємо вищої ліги. Виступи у закордонних командах трохи загартували мене, адже тут я виступав на юнацькому рівні, а там вже у дорослому. Тому приїхав показувати гру. Попри те, що колектив тільки формується, я багатьох хлопців знаю, думаю що в нас вдасться справжня командна гра і ми досягнемо хороших успіхівʺ, - наголосив спортсмен.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ