Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК "Юність" - перший півфіналіст меморіалу Ернеста Юста

«Юність» з Верхньої Білки без особливих проблем пробилася до півфіналу меморіалу одного з найуспішніших тренерів в історії львівських «Карпат» Ернеста Юста.

Команда Богдана Костика у чвертьфіналі турніру на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках з рахунком 7:0 здобула переконливу перемогу над «Локомотивом» з Рави-Руської. Цю перемогу «Юність» присвятила нападнику команду Олегу Шептицькому, який напередодні матчу став батьком.

Дебют матчу проти команди з Рави-Руської діючому володарю меморіалу Ернеста Юста вдався на славу. Іншими словами початок матчу можна охарактеризувати як дебют Олега Шептицького. Протягом чотирьох хвилин Олег зумів двічі розписатися у воротах суперника, при чому двічі забив головою. Привітати Олега команда вирішила по-особливому – радісними уявними «гойдалками» немовляти після кожного взяття воріт.

При рахунку 2:0 гра дещо заспокоїлася, натомість значно активізувалися вболівальники «Юності». Вони не замовкали протягом усього поєдинку, адже хотіли побачити якомога більше голів у воротах суперника.

Незважаючи на негативний результат, гравці «Локомотива» намагалися ні в чому не поступатися супернику, боролися за м’яч на кожному клаптику поля і при першій можливості атакували. Бажання щось змінити у гравців з Рави-Руської було знівельовано майстерністю гравців «Юності». Наша команда повністю контролювала хід поєдинку, при цьому з повагою ставлячись до суперника і його можливих контратак.

З початком другого тайму головний тренер «Юності» Богдан Костик поступово почав освіжати гру, випускаючи свіжих виконавців. І, відверто кажучи, ці заміни дали свої плоди, оскільки «Юність» продовжувала атакувати на великих швидкостях, а суперник з ними не справлявся. Вдалі заміни, краща фізична підготовка, відмінна конкуренція у складі та реалізація створених моментів дозволила «Юності» святкувати перемогу у цьому матчі з рахунком 7:0. Втім, це аж ніяк не говорить про те, що цю перемогу «Юність» здобула «малою» кров’ю. У другому таймі «Локомотив» був близьким до того, щоб забити бодай один гол престижу, однак номінальні гості так і не розмочили рахунок.

Перемога з рахунком 7:0 суттєво покращила настрій вболівальникам команди, які уже з нетерпінням очікують на півфінальний матч меморіалу Ернеста Юста. З ким на цій стадії зіграє «Юність», дізнаємось після жеребкування, яке відбудеться після завершення усіх чвертьфінальних матчів.

Другим півфіналістом меморіалу Ернеста Юста став ФК «Миколаїв», який з рахунком 1:0 обіграв тернопільську «Ниву».

14:00, стадіон імені Богдана Маркевича, Винники

«Юність» (Верхня Білка) – «Локомотив» (Рава-Руська) 7:0

Голи: Шептицький Олег (4; 7); Курилишин Андрій (56); Грицак Віталій (67); Деревльов Костянтин (76); Адам Богдан (86; 90)

«Юність» (стартовий склад): Жук Андрій, Гаврушко Іван, Бойко Роман, Каваців Ярема, Дмитрух Віталій, Богданов Микола, Федорів Володимир, Курилишин Андрій, Музикуа Юрій, Шептицький Олег, Омельченко Олексій

На заміну виходили: Фірман Юрій, Карачевський Назарій, Занько Максим, Адам Богдан, Деревльов Костянтин, Грицак Віталій, Панасюк Олег, Макогон Павло, Смолинець Пввло

«Локомотив» (стартовий склад): Іванків Назар, Лаба Володимир, Лук'янов Максим, Дещиця Іван, Смалюк Андрій, Іванишин Олег, Поріцький Ігор, Вивроцький Павло, Марциняк Ігор, Краївський Ігор, Личак Роман

На заміну виходили: Бойко Назар, Галич Володимир, Кураш Олег, Бобик Ростислав

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ