Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Фотограф LB.ua із сім'єю потрапив в аварію

1/3
Учора ввечері на автодорозі Боярка-Забір'я автомобіль фотокореспондента LB.ua Макса Левіна потрапив у ДТП. Зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7 (держномер АА 7100 РР), водій якого, як виявилося пізніше, був п'яним. Про це у фейсбуці написала шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна.

В автомобілі Макса, крім нього, були також дружина і двоє малолітніх дітей. Стан дружини і середнього сина тяжкий - дружину з численними переломами доправили в лікарню. У хлопчика - забій головного мозку, його з Боярки транспортують у дитячу обласну лікарню Києва, повідомив LB.ua.

Водій Audi Q7 виявився п'яний як чіп, демонстрував усім посвідчення «помічника голови Ради ветеранів МВС» і втік з лікарні, куди його доправили для проходження медичного огляду (на предмет наявності алкоголю в крові).

"Ч*о звати ФЕДОРКО ІВАН ПЕТРОВИЧ. На місці події (ледве тримаючись на ногах при цьому) розмахував посвідченням «помічника голови Ради ветеранів МВС» (номер посвідчення 0334). Одразу після ДТП ч*о видзвонило якогось свого кореша, який оперативно під'їхав і намагався переконати поліцію, що за кермом був він, а не цей Іван Петрович. Коли Федорко доправили для огляду (на предмет наявності алкоголю в крові) в лікарню, він звідти просто втік!!! Точніше відбили власні охоронці. Силою", - написала Соня Кошкіна.

Редакції потрібна допомога в розшуку Федорка Івана Петровича. Якщо комусь відома якась інформація про цю людину, прохання повідомити її за тел. (044) 230 4962 або у фейсбук LB.ua чи у фейсбук Соні Кошкіній.

Згодом Антон Геращенко написав на Фейсбук:

"Вчера по дороге на Боярку произошло жуткое ДТП.

В машину известного журналиста Макса Левина, в которой он ехал вместе с женой и двумя малолетними детьми, въехала пьяная мразь на Audi Q7.

Жена Максима и один из его малолетних сыновей доставлены в больницу с многочисленными травмами.

Пьяный негодяй, сначала размахивал удостоверением помощника ветеранской организации МВД, а когда новые патрульные полицейские объяснили ему, что "ксивы" больше не работают, сбежал из больницы, где должны были проводить освидетельствование на алкоголь. По этому факту проводиться служебная проверка.

Пьяной мразью оказался начальник отдела грузоперевозок "Укразалізниці" Иван Федорко, друг и соратник уволенного год назад с уголовными делами, скандального начальника Юго - Западной Алексея Кривопишина.

В том числе, на своем посту, он курирует вопросы подачи вагонов для поставок угля с оккупированых территорий террористических организаций ДНР/ЛНР, что и является основным источником его доходов судя по всему.

Он никогда не имел никакого отношения ни к полиции ни к милиции.

Просто обыкновенное чмо, живущее до сих пор по понятиям 90-х годов.

По факту ДТП начато криминальное производство. Иван Федорко разыскивается сотрудниками уголовного розыска. Думаю, что прячется у кого то из друзей, ожидая когда выветриться алкоголь.

Но это ему не поможет.

Он и его семья должны молиться, чтоб ребенок и жена Макса Левина остались живы, после его злодеяния.

Также, я обратился к Министру инфраструктуры Владимиру Омельяну и директору "Укрзализницы" Войцеху Бальчуну с требованием немедленно уволить с занимаемой должности Ивана Федорко за действия препятствующие следствию.

А также провести служебную проверку результатов его работы на своем посту.

Ивана Федорко и его покровителей предупреждаю - дело замять, как обычно надеяться в таких случаях, не получится! Прийдется отвечать по Закону".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ