Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футбол: «Карпати» на виїзді переграли «Сталь»

Учора, 15 квітня, львівські «Карпати» в межах 27-го туру української Прем'єр-ліги з рахунком 0:1 обіграли на виїзді «Сталь» з Кам`янського.

Інформаційний центр ФК «Карпати» описує матч так:

«Багато в чому «Сталь» та «Карпати» – схожі команди. Обидві молоді, обидві технічні, обидві намагаються грати в швидкий, красивий та обдуманий футбол. Саме ці команди, після доволі нудного вікенду, закривали програму туру. Зважаючи на перемогу «Зірки», інтрига у другій шістці калейдоскопічно закрутилася – кожному очки треба як повітря. 

Олег Бойчишин та Даріо Друді нічого особливо не змінювали, порівняно із минулими матчами. Єдине – ротацію довелося робити в обороні, адже Іван Лобай пропускав матч через дискваліфікацію, а Ніка Сандохадзе, хоч і приїхав з командою до Києва, в заявку не потрапив – грузина вирішили поберегти. Таким чином трійку захисників склали Мірошніченко, Нестеров та Федецький. Далі – жодних змін. Мякушко та Гуцуляк розташувалися на вже звичних позиціях латералів, аби встигати допомагати обороні та підтримувати атаку. Пару опорників традиційно склали Вербний та Ербес, над ними – Ді Франко. Шведа та Карраскаля відрядили в атаку. 

У першому таймі «Карпати» переважали суперника за всіма ігровими компонентами. За «левами» був і центр поля, і підбори, і виграна боротьба, і, моменти. Вже до п’ятої хвилини гості могли забивати тричі. Більше того, Карраскаль, після пасу Шведа, мав нагоду забивати вже у першій атаці. Але не щастило. Оборона «Сталі» ніяк не могла втримати фланги, де рвалися Гуцуляк та Мякушко, нічого у них не виходило і по центру, де постійно загострювали ситуацію креативні хавбеки та форварди «Карпат». 

Свою перевага «леви» втілили в результат, коли Карраскаль зреагував на передачу в карній зоні. Він технічно розвернувся, прибрав суперника і точно пробив у дальній кут. Пеньков був безсилий. В іншому моменті, правда, кіпер «Сталі» свою команду виручив – знову бив невгамовний колумбієць. 

Після перерви «Сталь» суттєво змінилася – почала грати більш агресивно та активно, зокрема, в атаці. Але забивати мали «Карпати». Після сильного удару Мірошніченка з далекої відстані, Пеньков не зміг зафіксувати м’яча в руках, після чого добивав Мякушко, але у ворота він не влучив. Ще одна нагода була у того ж Мякушка, який пробивав з гострого кута – цього разу Пеньков зреагував, але на добивання першим встиг Швед – удар сходу і сантиметри рятують «Сталь» від другого голу. 

Аби трохи освіжити гру, на поле вийшли Голодюк та Санчес. Останній дуже швидко залишив «Сталь» в меншості – він віддав тонкий пас на Карраскаля, але м’яча рукою зупинив Грачов: друге попередження і червона картка.

«Карпати» своєю перевагою скористалися сповна – і перемогли абсолютно заслужено. Утретє поспіль!».

27-й тур. 15.04.2018, 19:30. Київ, «Оболонь-Арена». 450 глядачів. Ясно. +20°С

Арбітр – Микола Кривоносов (Київ).

Асистенти арбітра: Євген Данильченко (Луганськ), Заур Курбанов (Херсон).
Четвертий арбітр – Іван Бондар (Київ).

Делегат ФФУ – Юрій Іванченко (Київ). 
Спостерігач арбітражу – Михайло Овчар (Калуш, Івано-Франківська обл.).

«СТАЛЬ»: Пеньков, Еберт, Ощипко, Грачов, Джонатан, Мисик, Якимів, Месхі (Нурієв, 46), Задерака (Костенко, 80), Кузик, Копитов (Г. Малакян, 80).
Запасні: Сілецький, Бондаренко, Хоцяновський, Антошин.
Головний тренер – Ніколай Костов.

«КАРПАТИ»: Шевченко, Мірошніченко, Нестеров, Федецький, Гуцуляк, Мякушко, Вербний, Ербес, Ді Франко (Голодюк, 71), Карраскаль (Варгас, 88), Швед (Санчес, 71).
Запасні: Мисак, Лебеденко, Ременюк, Акулінін.
Головний тренер – Олег Бойчишин.

Гол: Карраскаль, 34.

Попередження: Грачов, 29, Еберт, 45, Мисик, 51, Копитов, 53 – Ді Франко, 66, Шевченко, 90.

Вилучення: Грачов, 75 (друге попередження).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ