Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футбол: Карпати не змогли перемогти Чорноморець

У матчі 21 туру УПЛ Чорноморець та Карпати на засніженому полі розписали нульову нічию.

Сайт Футбол24 пише:

Одесу накрив снігопад, тому, попри боротьбу працівників стадіону за більш-менш якісне поле, командам довелося зіграти на засніженій поляні. У дебюті суперники обмінялися небезпечними моментами, а потім Чорноморець залишився в меншості – Ковалець відповів Вербному на поштовх, вдаривши опонента в обличчя.

Проте, отримавши чисельну перевагу, Карпати нею не скористалися. Більше того, одесити продовжували періодично турбувати оборону львів'ян. Наприкінці поєдинку дует Бойчишин-Друді кинув у бій колумбійців Бедою та Кортеса, але це не принесло гостям жодних дивідендів.

Карпати набирають 19 очок і підіймаються на 9-те місце, обійшовши Зірку. Натомість Чорноморець (18 пунктів) порівнявся із клубом з Кропивницького.

Погода не сприяла футболу

Ще до початку матчу стало зрозуміло, що на видовище очікувати не варто – газон інтенсивно покривався мокрим снігом. Команди, які вийшли на поле, продемонстрували, в принципі, непогані швидкості, але у роботі з м’ячем мали величезні проблеми. Звідси – високий брак у передачах, мінімум небезпечних моментів і велика кількість фолів. Головний арбітр Володимир Міланич продемонстрував 8 жовтих карток (5 – гравцям Карпат) і одну червону, хоча у ще кількох епізодах сміливо міг виписувати "гірчичники".

Вилучення Ковальця не вплинуло на гру

На 29-ій хвилині одесити залишилися в меншості. Чорноморець підвів його капітан Кирило Ковалець, який у банальній штовханині із Вербним миттєво спалахнув і вдарив опонента в обличчя. Проте Карпати не отримали очікуваної переваги. "Моряки" продовжували йти в атаку, а також згуртовано оборонятися. Попри те, що склад господарів зазнав суттєвих змін не лише через вилучення Ковальця, а й травму Мамаду Вага (на першій хвилині другого тайму його замінив Смірнов) і заміну Гуті (на Бобка), львів’яни продовжували страждати в атаці, так нічого й не вдіявши з обороною Чорноморця.

Найкращий гравець матчу – Швед

По суті, свій найреальніший момент одесити змарнували на 4-ій хвилині, коли Ковалець не реалізував рандеву з Підківкою. Натомість у "левів" вся гострота йшла з лівого флангу, на якому активно маневрував Мар’ян Швед. У першому таймі вінгер Карпат влучив у стійку, а після перерви не реалізував вихід сам на сам із Новаком + після подачі корнера ледь не влучив головою у дальній кут воріт Чорноморця. На фоні Шведа надзвичайно пасивно сьогодні зіграли Карраскаль, Мякушко та Акулінін, до якого м’яч узагалі не доходив.

Цікаві факти

Карпати ще ні разу не перемагали в Одесі. Тепер ця серія налічує 21 матч (12 нічиїх і 9 поразок).

Чорноморець не пропускає від Карпат на власному полі вже упродовж 533 хвилин.

Одесити не знать смаку перемог у 5 турах поспіль (3 нічиї, 2 поразки). Востаннє вони перемагали ще 19 листопада минулого року (Олімпік – 2:1).

Чемпіонат України. Прем'єр-ліга, 21 тур

Чорноморець – Карпати – 0:0

На 29-ій хвилині вилучений Ковалець (Чорноморець)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ