Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футболіст Алієв в запої побив сина і намагався підкупити поліцію

Дружина екс-гравця збірної України поділилася новими подробицями сімейного конфлікту.

Тетяна, дружина екс-гравця збірної України з футболу Олександра Алієва, в соціальних мережах розкрила нові подробиці конфлікту, який виник між нею і чоловіком.

Спочатку Тетяна звернулася до невідомої Христині, яка неодноразово дзвонила Алієву пізно вночі.

«Слухай, ти, Христина! Дарую тобі безкоштовно це нещасне чмо, яке крім як пити ні чого не може. На очі мені не попадайся. І запам'ятай, ти ні чим не краще за мене. Тобі буде гірше, ти користуєшся тим, що мені не потрібно.

P.S. Людина, який б'є матір своїх дітей, тебе вб'є», - написала Тетяна на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, забезпечивши текст відповідної фотографією.

«Так вже вийшло, що на сьогоднішній день мені потрібно розраховувати на себе, друзів і юристів. Алієв у своєму запої дійшов до того, що побив старшого сина, доньці сказав, що знайшов їй нову маму, незважаючи на те, що дитині після лікарні не можна переживати... Намагався підкупити нову поліцію/ Слава Богу, хлопці чесно виконують свою службу. Я не знаю, що він хоче мені пришити, на 7 років позбавлення волі через наркотики Я згодна хоч зараз перевірятися на наркотики і рівень алкоголю у крові. Я досить довго прикривала людину, яку вважала своїм чоловіком. Більше не хочу. Просто хочу, щоб люди знали! », - Додала Тетяна.

Раніше Тетяна зверталася в поліцію із заявою про те, що Олександр її побив. Сам Алієв це заперечує.

Sport.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ