Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футбольна команда «Львів-Янтарочка» перемогла на виїзді «Злагоду-Дніпро-1»

Вчора, футболістки ФК «Львів-Янтарочка» розпочали друге коло чемпіонату Вищої ліги України серед жіночих команд із виїзної перемоги над «Злагодою-Дніпро-1», яка дозволила їм піднятися 4-ту сходинку турнірної таблиці. Про це інформують у прес-службі Федерації футболу Львівської області.

«Злагода-Дніпро-1» (Дніпро) – ФК «Львів-Янтарочка» 2:3

Голи: Гриценко (16); Музика (51) – Худа (5); Галан (23); Де Фрейташ (70).

«Львів-Янтарочка»: Соуза, Лукач, Ольховська, Головко, Куп’як (Гриценок,67), Олівейра, Перейра (Мостова, 73), Галан, Худа, Де Фрейташ, Амброзіо (Манзюк, 62).

Уже на 5-ій хвилині зустрічі Вікторія Худа відзначилася 2-им забитим м’ячем у цьому чемпіонаті. Щоправда, львів’янки були попереду недовго – помилка в центрі поля призвела до голу «дніпрянки» Ксенії Гриценко. Наталія Галан у середині першої 45-хвилинки повернула лідерство команді Сергія Сапронова – 1:2, повідомляє інформаційна служба ФК «Львів».

На початку другого тайму команда з Дніпра знову зіпсувала настрій воротарю Соузі. Вікторія Музика дальнім ударом влучила у поперечину, від якої кулястий по-зрадницьки залетів за лінію воріт – 2:2. Однак наші красуні, котрі впродовж більшості ігрового часу в комбінаційній грі виглядали цікавіше, ніж їхні суперниці, дотиснули господарок, узявши реванш за поразку 1:2 на старті сезону. На 70-ій хвилині Де Фрейташ ефектним ударом із 16-ти метрів із розвороту вразила «дев’ятку» – 3:2.

«Ми виглядали краще і здобули закономірну, хоч і непросту перемогу. В нас були як хороші позиційні атаки, так і непогані швидкі контратаки. Щоправда, нам непросто на штучному полі, адже ми тільки нещодавно перейшли з трави на синтетику. Ще й грали о 16:00, тому досить різко стемніло надворі. Всі ці зовнішні фактори вплинули на нашу гру і ускладнили виконання завдання. Але ми все-таки перемогли завдяки фантастичній самовіддачі. Дівчата відпрацювали на «п’ятірку з плюсом!», – зазначив після матчу асистент головного тренера ФК «Львів-Янтарочка» Тарас Когут.

Наступний, заключний у чемпіонаті цього року поєдинок наші красуні проведуть 4-го листопада на власному полі проти «Восхода» з Херсонської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ