Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Футбольна весна-2019": львів’янки стартували з перемоги

У першому поєдинку групового етапу «Футбольної Весни-2019» футболістки ПФК «Львів» розгромили на штучному полі стадіону імені Богдана Маркевича у Винниках «Родину-Ліцей» із Костополя Рівненської області.

Уже в дебюті зустрічі, яка, згідно з регламентом, тривала два тайми по півгодини, бразилійка Араужо, яка перебуває у львівській жіночій команді на перегляді, відкрила рахунок – 1:0. На 22-ій хвилині Каміла Амброзіо подвоїла перевагу львів'янок. За рахунку 2:0 команди пішли на перерву.

У другому таймі наші красуні продовжили гнути свою лінію і збільшили перевагу. Аріане Перейра поставила масну крапку – 3:0. Наступний поєдинок у рамках цьогорічної «Футбольної Весни» гравчині «Львова» проведуть на цьому ж стадіоні в середу, 13-го березня, проти ФК «Ятрань-Берестівець» із Уманського району Черкаської області (матч розпочнеться о 13:00).

«Після змагань є час підготуватися до чемпіонату, попрацювати, щось підрихтувати. Плюс є люди, яких хочеться переглянути у справі. Хто і на яких позиціях буде найкращим чином себе почувати. Тому для нас «Футбольна Весна-2019» – черговий етап підготовки до весняної частини чемпіонату України.

Всі суперники наразі рівні. Багато чого залежатиме від того, хто і як підготувався взимку. Це змагання, а, значить, ніхто просто так не відбуватиме номер. Так що будемо ставити за мету – досягати результату. Але не жертвуючи здоров’ям та підготовкою.

Наше завдання – виграти групу, а далі буде видно. Робитимемо крок за кроком. Подивимося у грі потенційних новачків, їх на перегляді у нас п’ятеро. На сьогоднішній день маємо у розпорядженні 21 футболістку. Будемо максимально використовувати людей: тасувати склад, переглядати гравців, хто і як себе показуватиме на футбольному полі», – зазначив у коментарі клубній інформаційній службі головний тренер жіночої команди ПФК «Львів» Сергій Сапронов.

Нагадаємо, за перемогу в цьому турнірі борються 9 жіночих колективів Вищої ліги України, які поділено на 3 групи (календар матчів можна переглянути на нашому сайті тут). Фінал заплановано на п'ятницю, 15-го березня (початок о 13:00).

Результати інших матчів понеділка, 11-го березня: ГРУПА Б «Житлобуд-2» (Харків) – «Ладомир» (Володимир-Волинський) 2:1; ГРУПА А «Житлобуд-1» (Харків) – «Єдність-ШВСМ» (Плиски, Чернігівська обл.) 1:0.

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ