Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футбольний чемпіонат Італії відновиться вже у червні

У четвер відбулася зустріч керівництва чемпіонату Італії, міністра спорту країни, федерації футболу та асоціації гравців.

Сторони, тобто представники чемпіонату, місцевої федерації та міністерства спорту, погодили медичний протокол, який дозволить клубам чемпіонату Італії відновити сезон Серії A. Його повинні відновити 20-го червня. На тиждень швидше федерація планує поновити футбольні змагання матчами Кубка Італії «Наполі» - «Інтер» і «Ювентус» - «Мілан».

Однак, залишаються запитання стосовно медичного протоколу. У ньому зазначено, що у випадку підтвердженого випадку захворювання когось з гравців весь склад його команди, який з ним контактував, повинен відправитися на 14-денну ізоляцію. Клуби ще повинні обговорити цю норму і сподіваються пом'якшити умови, інакше навряд чи вдасться дограти сезон.

Таким чином Серія А стала останньою серед топ-чемпіонатів, яка заявила про плани стосовно цього сезону. Бундесліга вже відновила змагання, французька Ліга 1 завершилась достроково, а іспанська Ла Ліга та англійська АПЛ лише готується до поновлення матчів.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, регіональні асоціації в Україні можуть відновити свої змагання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ