Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзал: «Енергія» здобула другу перемогу у новому році

Львівська «Енергія» здобула дванадцяту перемогу у чемпіонаті Екстра-ліги. Команда Максима Павленка на виїзді розгромила криворізький «Приват» - 9:4.

«Енергія» не мала особливих проблем у Кривому Розі. Як і у багатьох попередніх матчах, команда Максима Павленка здобувала позитивний для себе результат ще у першому таймі, а у другій половині поєдинку могла спокійно грати уже за результатом. Так сталося і у Кривому Розі. «Енергетики» розгромили суперника ще у першому таймі і спокійно довели матч до логічної перемоги.

Відколи «Приват» почав грати у чемпіонаті Екстра-ліги, «Енергія» полюбила забивати цій команді з перших хвилин зустрічі. Так сталося і цього разу. Михайло Грицина та Мар’ян Маринюк зробили рахунок 2:0 на користь «Енергії» уже на 3-ій хвилині матчу. Загалом, по ходу першого тайму «Енергія» вигравала з рахунком 6:0, але до завершення тайму гравці «Привата» зуміли один гол відіграти. Що цікаво, перші офіційні голи, а точніше перший дубль у складі «Енергії» оформив молодий Олег Легендзевич.

У другому таймі уже була гра для вболівальників. Забивали як і одні, так і інші. «Приват» за допомогою гри з п’ятим польовим зумів зробити рахунок 4:7, але на більше команду Віталія Полякова не вистачило. «Енергія» «прокинулася» і забила суперника ще два голи. Остаточний рахунок у матчі встановив граючий тренер Максим Павленко. У підсумку 9:4 – «Енергія» на класі вдруге у сезоні обіграла «Приват».

Екстра-ліга. 16 тур
«Приват» (Кривий Ріг) – «Енергія» (Львів) – 4:9
Голи: Шамлі, 16, Таранович, 34, Ломака, 36, Лебедь, 38 - Мих.Грицина, 1, Маринюк, 3, Коваль, 10, Легендзевич, 13, 14, Павленко, 16, 32, 39, Мик. Грицина, 38
«Приват»: Дурбан (Юдін,3), Шамлі, Лебедь, Мазенко, Сторожук, Бакум, Ломака, Таранович
«Енергія»: Кардаш (Пітуля, 21), Федюк, Павленко, Кузь, Маринюк – Радевич, Мик. Грицина, Мих. Грицина, Коваль, - Денис, Легендзевич

Енергія

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ