Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзал Львівщини об'єднався


 

У понеділок, 23 грудня, у приміщенні Федерації футболу Львівської області під керівництвом голови Олександра Шевченка в присутності президента Асоціації футзалу Львівщини Мирослава Хом’яка, генерального менеджера Асоціації футзалу Львівщини Богдана Мельника, голови ГО «Асоціація фузалу міста Львова» Петра Закалюжного, а також інших зацікавлених осіб відбулася нарада з питань розвитку та структуризації футзалу на Львівщині. На нараді одноголосно було прийнято рішення про проведення усіх футзальних чемпіонатів та турнірів, комерційних та бізнес-ліг під егідою Асоціації футзалу Львівщини.

Турнірам, які проводить ГО «Асоціація футзалу міста Львова» (Петро Закалюжний), було прийнято рішення надати статус комерційних та підпорядкувати Асоціації футзалу Львівщини, яка має виключне право з організації та проведення змагань з футзалу у Львівській області. Координація та контроль відповідних рішень залишається за федерацією футболу Львівської області під особистим патронатом голови Федерації футболу Львівської області Олександра Шевченка. Арбітраж усіх футзальних змагань здійснюватимуть арбітри Асоціації футзалу Львівщини та Федерації футболу Львівської області. Про прийняті рішення буде підписано відповідний меморандум.

Приємно, що федерація футболу Львівської області підтримує конструктивні рішення і надає практичну допомогу для розвитку футзалу на Львівщині.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, Олександр Шевченко може стати новим головою УПЛ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ